Ljekarna Škoko je po svim mjerilima uspješnosti uvijek među prve tri obiteljske ljekarne i svoj dugogodišnji rad zahvaljuje isključivo svom zavidno stručnom i educiranom kadru od trideset i pet, svome poslu predanih, djelatnika.

O nama

Ovim putem željeli bismo Vam pružiti moguće potrebne informacije same ustanove,također s Vama podijeliti najbolje savjete usko vezane za Vaše zdravlje. Kako smo zdravstvena ustanova s višedesetljetnim iskustvom koje se prvenstveno bazira na našoj brizi o zdravlju naših pacijenata, ne zanemarujemo činjenicu važnosti ispravnog i pravovremenog informiranja pacijenata.

U rubrici „Kalendar“ pregledno je prikazan raspored aktualnih aktivnosti koje se odvijaju u našim ljekarna. Sva događanja koja Vam ove ljekarne mogu pružiti biti će objavljene upravo u ovom izborniku. Najčešće aktivnosti koje ćemo Vam pružiti su; mjerenje šećera u krvi, mjerenje krvnog tlaka ili pak mjerenje vitamina i minerala, te ostala korisna događanje.

Putem ove internet stranice otvaramo još jednu vrlo interesantnu i korisnu aktivnost koja se odnosi prvenstveno na one koji radi nedostatka slobodnog vremena i užurbanog životnog stila jednostavno ne stignu fizički doći do ljekarne a potreban im je savjet od stručne osobe, odnosno magistre farmacije. Putem ovakvog olakšanog načina komuniciranja otvorili smo rubriku „Pitajte za savjet“ u kojemu će Vam naša magistra s višegodišnjim iskustvom s pacijentima svakako biti spremna pomoći.
Također preporučujemo stručne i provjerene linkove koji bi također mogli biti od izuzetne koristi.

Putem „Zdravlja Online“ možemo Vam olakšati prilikom izračuna Vašeg idealne tjelesne težine, također izračun Vašeg ciklusa, uputiti Vas u sezonski alergijski kalendar te pak izračunati koliko točno tekućine (vode) bi bilo poželjno dnevno unijeti u Vaš organizam.

Među prvima u Hrvatskoj, Ljekarna Škoko otpočela je s radom prije dvadeset godina,isprva kao samostalna profesionalna djelatnost „ Ljekarna mr. Stella Škoko“ da bi ubrzo potom, otvaranjem ljekarničke jedinice u Zaprešiću, pravno organizirana kao zdravstvena ustanova.


Slijedilo je osnivanje desetak ljekarničkih podružnica pictureljekarnaeditdiljem Hrvatske, no danas Ljekarna radi s njih četiri: u Požegi, Kaptolu, Zaprešiću i Umagu.Osim obavljanja svoje osnovne ljekarničke djelatnosti Ljekarna je prije pet godina u Požegi osnovala Zdravstvenu ustanovu „ Intermed „ polikliniku za internu medicinu, pedijatriju, ginekologiju, radiologiju i medicinu rada, s poslovnim jedinicama u Požegi, Pakracu i Kutini.


I na kraju vrijedi spomenuti kako Ljekarna, po svim mjerilima uspješnosti uvijek među prve tri obiteljske ljekarne, svoj dugogodišnji rad zahvaljuje isključivo svom zavidno stručnom i educiranom kadru od trideset i pet svome poslu predanih djelatnika.

Požega

Matije Gupca 21
34000 Požega
Tel: 034 271 488
Fax. 034 312 496
pozega@ljekarna-skoko.hr

Umag

Trgovačka 3
52470 Umag
Tel. 052 751 396
Fax. 052 720 590
umag@ljekarna-skoko.hr

Zaprešić

Trg Mladosti 14
10290 Zaprešić
Tel. 01 3353 778
Fax. 01 3353 779
zapresic@ljekarna-skoko.hr

Kaptol

Požeška 3
34334 Kaptol
Tel. 034 231 689
Fax. 034 2321 686
kaptol@ljekarna-skoko.hr